Torpedo Museum Rijeka

# Torpedo Museum Rijeka

Kvarner

Rijeka

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte

Torpedo-museet - Rijeka ligger i lokalerna till Rijeka City Museum. Den har en mycket intressant utställning under namnet - Torpedo Rijeka, som är den första i världen som ställs ut på ett så fantasifullt sätt - med havet / vattnet som det medium genom vilket det exponerade objektet rör sig.

Denna intressanta utställning är indelad i tre delar:

Den första delen, som ligger på bottenvåningen, visar torpedon och dess viktigaste delar

Den andra delen, belägen i trappstegets utrymme, visar kronologin för utvecklingen av föreliggande uppfinning

Den tredje delen, som ligger på första våningen, representerar en slags kulturell förklaring av torpedon som en viktig vetenskaplig, inte bara militär upptäckt

Hela showroom är inslaget i transparenta material, som syftar till att ytterligare presentera torpedofabriker, torpedoer själva och andra utställningar. Förutom banners har videoprojektioner installerats i showroom som är speciellt förberedd för tillfället.

Den totala atmosfären i ”fabriken under havet” kompletterar det speciellt förberedda ljudet för tillfället såväl som den programmerade belysningen. Museets hela visning är utformad för att använda så lite museumutrustning som möjligt för att övervinna atmosfären på den flytande havsbotten. I kronologisk ordning uppfördes de ursprungliga delarna från torpedofabriken i museet.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi




Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala