Beach Centinera Banjole Istrien Pula

# Beach Centinera Banjole Istrien Pula

Istra

Banjole

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte

Centinera Beach ligger i byn Banjole i en tallskog och ger skugga till alla gäster som vill gömma sig från domaren. Stranden är delvis stenig och delvis stenig. Det är idealiskt för barn eftersom det har gott om grunda delar. Från stranden kan du hyra båtar, solstolar, paraplyer, cyklar för vatten, en liten vattenpark för barn och ett gastronomiskt erbjudande finns det flera restauranger och barer i närheten. Under säsongen finns också animatörer som animerar gästerna flera gånger om dagen gratis. I närheten finns den populära stranden Paltana Banjole.Plaza är anpassad för barn och är en utmärkt plats för familjer på grund av de rika erbjudandenen för barn, en mängd vattenaktiviteter och de ljuva ingångarna till havet. Parkering är gratis. Nackdelen är för mycket humör i hjärtat av säsongen. I närheten finns indiens arena, Peškeras campingplats och Diana Camp.

Bilder: .medulinriviera.info


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala