Strand Cove Klancac Brseč

# Strand Cove Klancac Brseč

Istra

Brseč

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte

Strand - Klančac Bay Brseč anses vara en av de vackraste stränderna i Adriatiska havet. En vacker liten strand med klart vatten med mild lutning. Det finns inga serviceanläggningar på stranden och det finns ingen parkeringsplats nära stranden. På tre sidor omgiven av stenar, på golvet vita steniga backar förtrollande i kristallklart grönt hav.Plaza Klančac hur man får se stranden läge på kartan. Stranden ligger några kilometer norr om centrum av Brseč. Stranden är brant och obekväma. Stranden tar några minuter med vandring. I den närliggande skogen i bakgrunden finns en naturlig nyans. Stranden kan endast nås till fots eller med båt eller båt.Stranden kan nås från Brseč genom att sänka den smala gatan över 1 kilometer lång. Du kan parkera din bil i början av den gatan och fortsätt till fots.

Du kan också gå ner på huvudvägen, men vägen är smal och det finns ingen parkeringsplats bredvid den, förutom flera tillägg där du kan parkera en bil. Om du hittar en parkeringsplats längs vägen finns det cirka 200 meter till stranden. Stranden är mycket vacker, gjord av vit sten och omgiven av stenar. Den är ca 40 meter lång, 4 till 10 meter bred, idealisk för 50 personer. Mycket liten nyans, om du bestämmer dig för att åka dit ta en parasoll.

På stranden finns en toalett (2 kuna betalas). till vänster är en säljare av drycker och glass och en kaffebryggare.Liknande stränder i närheten av Ubok och Jelenšćica

Plaža Klančac Brseč bilder


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala