Rajska plaža Lopar Rab

# Rajska plaža Lopar Rab

Kvarner

Lopar (otok Rab)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte

Fenomenal strand är unik på grund av dess sandfärgade och deras utseende med ett stort grunt och massor av olika anläggningar vid stranden för vuxna och barn. Sandstrand som en lekplats och badar i en släde. Vårdfri semester för föräldrar medan barn är engagerade i att leka i sanden och simma i det grunda vattnet. Paradise beach i Lopar mest berömda och vackraste stranden på ön Rab, en av de mest berömda stranden vid Adriatiska obali.Zbog dess stim, kan lätt uppvärmd, är temperaturen alltid något högre. På grund av den stora sand område på stranden är mycket populär inte spela volleyboll volleyboll på stranden vars saknas. Förutom sportaktiviteter finns ett stort antal restauranger som är verksamma på sommaren och rekvisita för att njuta av stranden. Stranden är också populär bland CNN: s bland de 100 bästa stränderna i världen. Stranden har en blå flagga sedan 2003. Den förtrollande utsikt över Velebit bergskedjan i fjärran och små ö Lukovac ger en speciell touch till denna strand. Den vackra stranden som vi måste bli en av de destinationer på din lista att besöka om du är på ön Rabu.Nedostatak: solstolar och parasoll kan vara lite för dyrt (£ 120), det finns ingen dusch på plaži.

U I närheten finns den berömda nudiststrand i Lopra Sahara, Stolac och Ciganka.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
Rajska plaža na Rabu

Šljunčana plaža smještena je podno stjenovitih litica, opremljena suncobranima i raznolikim sadržajem za sve uzraste. Rajska plaža jedna je od ljepših na našem otoku, a svojim gostima nudi zabavne aktivnosti u vodi i izvan vode. Osim sunčanja i kupanja u moru, ovdje možete uživati u vratolomijama poput brze vožnje skuterom po vodi, spuštanja niz vodeni tobogan i još raznim drugim aktivnostima.

  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala