Barn paradis strand - Sukosan Kroatien

# Barn paradis strand - Sukosan Kroatien

Sjeverna dalmacija

Sukošan

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Sukošan
25.01.2017. 10:24 dodajeIvan

Denna strand är den mest kända stranden i Sukosan. Om du tittar på våra bilder är det lätt att ta reda på varför det är så. Barn paradis strand fyller bokstavligen i innehåll för barn, men också för vuxna. Ett stort antal cateringföretag erbjuder bästa service och en plats där du kan njuta av en drink och titta på barnen som har kul i vattnet. Det finns baby takspett, olika uppblåsbara rekvisita och andra vatten spel som kommer att ockupera dem medan du njuter och oroa dig inte att de kommer att bli uttråkad. Denna strand kallas med rätta för att tillägga att paradiset är paradis för både föräldrar och föräldrar. Om du kommer till familjen och vill spendera oförglömliga stunder med din partner och barn, kommer den här stranden att ge dig det. Klart hav, sten och solig himmel är ett recept på oförglömliga stunder vid havet. Andra rekvisita och innehåll för barn är bara en extra tårta på tårtan. Alla som älskar fotografering och poserar framför linserna kommer att vara glada eftersom Paradise Paradise Beach erbjuder många platser att tillbringa stunder av vila. Visa dina bilder och dina vänner blir avundsjuk. Redan nästa säsong vill alla Sukosan, på stranden Barnparadis. Se alla stränderna i Sukosan. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala