Strand Zrće - Novalja - Pag bilder

# Strand Zrće - Novalja - Pag bilder

Sjeverna dalmacija

Novalja (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte

Den mest kända stranden på ön Pag, Zrće-stranden är en av de mest kända kroatiska stränderna i allmänhet. Stranden ligger på den stora Zrce-bukten, 4 kilometer från centrum av Novalja, och är den främsta destinationen som är känd över hela världen. Stranden är stenig, med en vacker havsutsikt och åtföljs av mycket innehåll särskilt för unga gäster. Heldagsfester, nattscener och gästmusiker från hela världen är en kombination för en yngre publik som har den höga rytmen av techno musik. Stranden har flera klubbar, vilket innebär att dans med musik inte kommer att saknas. Det finns en mängd olika cocktails, snacks och lokala och importerade öl. Naturligtvis finns uppfriskande läskedrycker också, liksom vissa sportaktiviteter för dagtidssolning. Om du är modig kan du prova bungehoppa på denna strand. Zrće-stranden har blivit en symbol för en bra utflykt på kroatiska kusten. Detta är ett favoritmål för ungdomar och alla som känner detta. Om du funderar på att njuta av lugn och ro, är Zrće bättre. Det körs här 24 timmar om dygnet, utan att upphöra med högljudd musik av alla genrer.  

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala