Strand Beritnica Pag

# Strand Beritnica Pag

Sjeverna dalmacija

Metajna (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte

Denna strand ligger på ön Pag, söder om den lilla byn Metajna. Det är speciellt i naturligt komplexa stenar i grunt vatten, bra för fotografier eller helt enkelt för beundran från stranden. Ta en paus vid Beritnica med en vacker tre-stenig scen. De lite mer skickliga kan klättra till en av dem och memorera oförglömliga stunder från sommarsemestern. Stranden är annars omgiven av steniga landskap, med en mindre stenstrand. Det finns ingen naturlig nyans, liksom inga kaféer (närmast stranden i Ručica). Om du väljer att komma till Beritnica, ta med dig allt du behöver. Detta är ett bra ställe för dem som vill undvika folkmassor och gallerier. Stranden är också ett utmärkt val för personer som gillar adrenalin och är redo för utmaningar som bergsklättring i vattnet. Du kan nå Beritnice-stranden genom att gå på den vackra stranden i Ručice (bilder), som du kan nå med bil. Handtaget är cirka 1 kilometer bort. Efter Beritnica finns en annan vacker strand, Paška Vrata-stranden. Om du är på stranden Zrće, kan du gå till Beritnica av en festbåt som körs på sommaren varje dag.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Gost Lisa
Den vackra stranden, tillgänglig endast till fots, är inte lätt att nå men är värt det. Trevligt ställe att se

 
Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala