Poljana Ugljan Beach

# Poljana Ugljan Beach

Sjeverna dalmacija

Ugljan (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Ugljan
03.02.2017. 15:22 dodajeIvan

På denna plats har Poljana gömt denna vackra, lilla strand. Ren hav, varmt vatten och varma stenar är huvuddragen på stranden, men i bakgrunden har den en stor naturlig nyans av tallskogar. Det ligger i omedelbar närhet av Poljana Park, på ön Ugljan. Vi har redan nämnt, stranden är vacker med det vackra havet och vågorna som plogar den stora stenstenen. Tallskogen ligger i bakgrunden för skuggan, medan stranden i kontakt med havet alltid är solig. Havet är djupt i mitten, med en mild nedstigning, och är perfekt för dykning. Om du gillar att utforska under havsytan, har du tillräckligt med djup för det. Dessutom ger det rika undervattenslivet dig nöje av forskning. På poljana, fortsätt till Preko, besök stränderna i Preko eller besök den närliggande Sutomiscica-stranden.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala