Beach Preko på ön Ugljan

# Beach Preko på ön Ugljan

Sjeverna dalmacija

Ugljan (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Ugljan
03.02.2017. 15:42 dodajeIvan

Stranden Preko i bosättningen med samma namn är en av de största på ön Ugljan, och säkert favorit för de flesta gäster som kommer. Stranden är dekorerad med betongkonstruktioner, medan havet är gjord av grus. I närheten finns Jaz strand. Det gröna området längs stranden ger det en speciell charm samt en gångväg som leder till stranden bakom piren, där mindre båtar och glidflygplan är anslutna. Bredvid stranden finns det många restauranger, pensionat och allt som följer med turism i Kroatien. Här saknar du något innehåll eller underhållning. Förfriskningar, utom i havet, finns på lokala kaféer. Beach Over är lämplig för alla åldrar, är överkomligt och erbjuder ett stort innehåll. Det finns en parkeringsplats i närheten, så du kan nå stranden med bil och parkera lätt även om du har varit borta på någon annan öplats.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala