Beach Puntizela Pula - Pula

# Beach Puntizela Pula - Pula

Istra

Fažana

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Fažana
29.03.2017. 10:16 dodajeIvan

Nära staden Štinjan, framför öarna Kotež är en populär strand Puntizela. Det är inte vår strand populär utan anledning. Mycket snyggt inredda, rymliga och väl utrustade. Vi kommer att skryta med en ramp för rullstolsburna, duschar och omklädningsrum. Förutom ovanstående, det finns höga hem för räddnings som berörs för säkerheten för simmare. Stranden är stenig med ett par av betong, vackert anlagda terrasser. Det finns också bänkar, sitter och njuter av utsikten mot havet och sightseeing silhuetter nämnda öar Kotež. Stranden sträcker en strandpromenad och på stranden du har ett café med utmärkta förfriskningar. I det grunda vattnet i vattenparken för barn, där de kan leka och vuxna. Erbjudandet är verkligen toppklass, och vi inbjuder dig att komma och njuta. Stranden har ingen skugga, men strax bakom stranden är grönt över foder som växer stora tallar. Det finns tillräckligt med skugga för alla. Även om stranden är mycket populär, trångt nedan inte så mycket att det inte finns någon plats för dig. En inbjudan som du fick, vi väntar på dig.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala