Ljubač Beach

# Ljubač Beach

Sjeverna dalmacija

Ljubač

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Ljubač
09.02.2017. 19:37 dodajeIvan

Ljubač stranden ligger i byn med samma namn, och det är en vackert anlagd strand. Det är ganska tätt, och får ett stort antal simmare. Bakom stranden finns en nyplantad liten skog av tallar, som senare kommer att ge nyanser för simmare under hela året. Eftersom stranden ligger i ett befolket område, för att äta och dricka, har du ett större urval av lokala cateringfaciliteter, och det finns många pensionat som erbjuder sina gäster tjänsten. Längs stranden finns en liten hamn som passar för att hoppa in i havet. Dessa mindre skickliga simmare, eller de som inte gillar att åka, har val av tillgång till havet. Havet här är rent och oftast väldigt tyst. Vi hoppas att du njuter av att simma och en förtjänad sommarlov. Vi ser fram emot din ankomst. 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala