Strand Kava Slatine Ciovo

# Strand Kava Slatine Ciovo

Srednja dalmacija

Čiovo (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Čiovo
18.02.2017. 12:00 dodajeIvan

En av de vackraste stränderna på ön Ciovo är definitivt Kava-stranden. Det ligger vid den bortre änden, i öster och har utsikt över staden Split. Stranden ligger i en obebodd del, avskild och helt omgiven av naturliga skönheter. Bredvid stranden finns det bara en bar för att rymma badare som behöver en uppfriskande drink. Färgkontrast på stranden är något riktigt förtrollande. Stränderna som skyddar stranden är delvis täckta med grönska och färgen på färgen i kombination med gruset ger ett komplett visuellt spektakel. Om du vill ha bra semesterfoton har du gott om ställen att ta ett bra foto på den här stranden. Dina vänner kommer avundas och kommer att önska att de kommer att komma redan under nästa sommarsäsong. Njut av vår vackra strand på ön Ciovo. Vi ser fram emot din ankomst.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala