Uvala Runke Premantura

# Uvala Runke Premantura

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Premantura
01.04.2017. 08:16 dodajeIvan

Skjutits i viken, i norra delen av Premantura, var stranden i Runke skyddad. Det finns en strand i bukten med samma namn, och det kännetecknas av den steniga stranden och grönska i pinjetålar. Lägret nära stranden är väldigt populärt. Gäster från hela världen kommer till oss för att parkera bilen i skuggan och njuta av ett rent och väldigt lugnt hav. Vi nämnde en stenig strand, men vi måste betona att det fortfarande är lätt att gå och nå alla. Placerade stenar som dyker in i havet är bra för dagtid sola och ibland badande. I närheten finns Guvnina och Tašalera vikar. Stora gröna kronor ger dig en naturlig nyans och en trevlig lukt som är känd för kustområdet. Våra båtar kommer till viken och gör det övergripande intrycket av våra yachter. Besök oss, koppla av och koppla av. Njut av vår strand och gör fantastiska semesterbilder. Vi väntar på dig.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala