Beach Tunarica Labin

# Beach Tunarica Labin

Istra

Labin

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Labin
04.04.2017. 08:21 dodajeIvan

Beach Tunarica är gömd djupt inne i viken. I den naturliga miljön, med en hel del skugga i närheten. Bara längs stranden med samma namn läger, där jag kom flest badare. Stranden är gjord av fint grus, har en mild nedgång i havet och är lämplig för alla åldrar. Det är bra för barnen att spela och njuta av det grunda vattnet. Intill stranden finns en lekplats för barn, och du kan hyra en mängd rekvisita för underhållning. Stranden har parasoll och små tält att gömma sig från solen. I den närliggande skogen kan också se färgglada tält och samlingsplatser för picknick och liknande sammankomster. Simning zon är märkt, följt av posera förtöjda båtar och mindre båtar. En bra grund för ett bra foto, men du utmanas att komma och göra det bästa foto från din semester.

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala