Čaklje Beach - Podgora Kroatien

# Čaklje Beach - Podgora Kroatien

Srednja dalmacija

Podgora

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Podgora
01.03.2017. 13:34 dodajeIvan

Stranden i Čaklje sträcker sig över bukten och går till hamnen. Det är långt och kan tas emot av ett stort antal gäster. Stranden ligger i själva byn och är mycket rik på sitt erbjudande. Förutom stranden, förutom privat boende, har du ett stort antal kaféer och restauranger. Här kommer du inte att sakna drinkarna och maten, och det finns en stenstrand och Adriatiska havet för skojs skull. På baksidan av stranden är dold av en betongmur som täcker igen i grön och gömmer gästerna från stranden av förbipasserande. Så du har några privata solplan, och du är skyddad från förbipasserande utanför stranden. Havet är väldigt lugnt, grunt till en meter från stranden och då finns det redan djup för trevlig simning. Stranden pryder också olika parasollfärger, och deras nummer är till fördel för vår strand. Var en av våra nöjda gäster.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala