Strand och läger Dole - Blato

# Strand och läger Dole - Blato

Srednja dalmacija

Živogošće

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Živogošće
02.03.2017. 15:05 dodajeIvan

Utanför orten är ett utmärkt lägerläger Dole. En del av campingen kommer att förtrolla många äventyrare, särskilt på grund av den naturliga skuggan och närheten till havet. Dessutom är framför lägret stranden med samma namn, rymligt och mycket rent. Stranden trivs på ett trevligt varmt hav. Det är en stenstrand med skugga på vissa ställen. Stranden är omgiven av naturliga stenar, vilket ger ett helt naturligt intryck till denna plats. Våra mest vanliga gäster är par med barn eller vänner som kommer att spendera de vackraste stunderna på vår kust. Här kommer du inte att bli uttråkad. Kom och njut av solen medan dina barn leker i grundarna. Det är en strandlinje och mycket lämplig för alla. Även de svagare simmarna här kan njuta av det.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala