Strand Prižinja

# Strand Prižinja

Istra

Rabac

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Rabac
07.04.2017. 08:09 dodajeIvan

I den lilla viken ovanför byn Rabac ligger vid sidan av gatan Prižinje också med samma namn. Prižinja-stranden ligger i en naturlig miljö, mellan stenar och gröna grener. Det är stenigt och väldigt vackert. Stranden är faktiskt väldigt populär, mycket välbesökt, vilket du kan se från de bilder vi ställt in. Du kommer ned till huvuddelen med betongtrappor, och när du når stranden kommer du stanna dit fram till slutet av dagen. Rekommendation: Girandella Beach Rabac. Välutrustad för att njuta av och dra full nytta av solskenet. Stranden stänker rent och trivsamt varmt hav. Färgerna på havet är kristall, olika nyanser av blått och grönt, beroende på solens styrka. Den har en strand och lite nyans, men den största utsträckta delen är mestadels under solen. Ta ett parasoll om du har det, i kombination med en solskyddsmedel som är obligatorisk. Vi hoppas att du njuter av det.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala