Strand Milna Hvar Kroatien

# Strand Milna Hvar Kroatien

Srednja dalmacija

Milna (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Milna
06.03.2017. 11:21 dodajeIvan

I den lilla byn Milna, nedanför Hvar, är stranden med samma namn. Det ligger rätt i orten så erbjudandet på stranden och stranden är mycket rik. Först och främst kommer vi att nämna många privata boende där du kan boka rum eller lägenhet, och det finns också restauranger, kaféer och barer. Stranden är faktiskt rymlig, särskilt om vi anser storleken på denna plats. Det är sten, med stenar på ena sidan och betongplattor på andra sidan. Havet är lugnt och bekvämt varmt. Bara vad och vad man ska göra för att simma. Besökare på vår strand är mestadels gäster i det omgivande läget, men gästerna i de omgivande byarna kan också besöka oss. Eftersom stranden ligger i bukten är det inte ovanligt att se båtar, glidflygplan eller segelbåtar förankrade lite längre bort från kusten.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala