Cove Krivica Veli Lošinj

# Cove Krivica Veli Lošinj

Kvarner

Veli Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Veli Lošinj
13.04.2017. 08:18 dodajeIvan

Krivica-viken är gömd på västkusten på ön Losinj. Du kan nå denna plats från Velog Lošnja, till fots eller på cykel. Faktum är att många entusiaster bara gör detta och ha kul och slutföra sin dag. Ett makadamspår leder till stranden, ordnat för ovan nämnda aktiviteter. De andra gästerna är dock lite mer talrika, de från havet i sina båtar. Denna vik besöks av många båtfolk, njuter av den avskilda delen av Adriatiska havet. Skyddat av fastlandet på tre sidor är havet här extremt lugnt, rent och bekvämt varmt. Hela scenen ligger i en naturlig miljö som båtfolk älskar. Semester och bad i vår vik är en speciell känsla, oavsett om du är ensam eller bland ett dussin andra jaktflygplan. Kusten är stenig, täckt av tallar och med bara ett gammalt och övergiven objekt. Det är fantastiskt att göra bra fotografering och njut av galamaen och den stora passagen av andra människor. Vi bjuder alla båtägare i närheten att komma, men naturligtvis gästerna från Veliki Lošinj, som är redo för sportentusiaster. Cykling vid vår vik är en slags utmaning, och det har blivit en turistattraktion på denna ö. Om du kommer till semester med en bilmonterad cykel, sänk den, kontrollera växeln och huvudet för målet. Du kommer att hälsas av en andetagande bukt. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala