Beach Beli Cres, Zipline

# Beach Beli Cres, Zipline

Kvarner

Beli (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Beli
14.04.2017. 09:49 dodajeIvan

Det är en vacker strand på ön Cres. Den lilla stranden ligger i Beli, precis intill hamnen. Det är vackert inrett, omgivet av stenmurar och gamla stenhus. Det kallas platsen, det vill säga stranden i Beli, och den är rik på grus och klart hav. På ena sidan är stranden i kontakt med naturliga stenar, medan på andra sidan fortsätter hamnens havsport med den medföljande cateringanläggningen. Förutom att njuta av havet och sola på stranden, kommer du säkert att hitta det intressant att välkomna eller besöka turistbåtarna som flyger här. Se stränderna på Cres (bilder och platser). Stranden är verkligen speciell och är en av de vackraste på ön. Det är väldigt populärt, men det stör aldrig att blåsa upp dig. I havet finns ett inhägnad område för badning, och det finns duschar och byte av stugor på stranden. Om du kommer hit kommer du säkert att njuta av det. Vi ser fram emot din ankomst och önskar dig en trevlig semester. Ovanför stranden är också känd för sin Zip Line för gäster som letar efter äventyr.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala