Cove Žanja Cres

# Cove Žanja Cres

Kvarner

Lubenice (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Lubenice
14.04.2017. 12:26 dodajeIvan

En annan dold och naturlig vik som plågar med skönhet, inte långt från den vackra vik Sv. Ivan Cres. De vanligaste gästerna är seglare och de som kommer med organiserad sjötransport. Fortfarande finns det vandringsleder för bergsklättrare och personer som är skickliga för långa promenader på ojämn terräng. Om du har en äventyrlig anda inom dig själv, bjuder vi på dig att njuta av den vackra stranden i Žanja bay. Du kommer att betala för att lita på oss i ordet. Om du är osäker, ta en titt på de få bilder vi har lagt upp för dig. Pebble Beach mellan höga bergarter, med brant tillgång via naturliga tätorter. Detta är den kortaste beskrivningen av vår strand. Det är upp till dig att komma och lägga till detta epitaf av ditt val.

 


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala