Punta Rata Beach i Brela Kroatien

# Punta Rata Beach i Brela Kroatien

Srednja dalmacija

Brela

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Brela
25.08.2017. 10:34 dodajeIvan

Punta Rata Beach är en av de trevligaste i världen och säkert bland de mest kända stränderna. Det är tillräckligt många skäl att besöka denna strand vid första tillfälle.
Om du har bestämt dig för att komma till den lilla staden Brela, lite norr om Makarska, kommer du definitivt till denna strand så att du kan se första hand vilken typ av strand vi skriver.

Många världsportaler ställer denna strand och lägger den på listan över de vackraste stränderna i världen. Så det är inte bara vårt, kanske subjektivt tänkande, men det är en världsaffär.

Beach Punta Rata BrelaVad säger du om stranden i Punta Rata?Punta-kriget hittades på listan över 10 av de vackraste stränderna i världen. På denna lista placerades vår strand av den planetiskt populära amerikanska tidningen Forbes. Förutom att vara bland de tio vackraste stränderna i världen, har samma tidskrift dekorerat vår strand med titeln på den vackraste stranden i Europa.

Kiselstranden med kristallklara färger på havet ligger i ett skyddat område med en tallskärmad topp.Om vi anser att Punta Rat var på listan bland de allmänt kända världsstränderna i Copacabana, St. Tropez, Costa del Sol och de exotiska stränderna i de avlägsna Maldiverna, då titeln är vi verkligen värda uppmärksamhet.

Huffington Post, en amerikansk portal, deklarerade Brela i 2014. I ett fragment av den skrivna texten föreslog författaren till denna artikel att alla hoppar på planet så snart som möjligt och först besöker Kroatien.

brela

Punta Rata Beach är vinnare av många utmärkelser i KroatienPå västra sidan av stranden är Kamen Brela. Detta är idag symbolen för den här platsen och det vanligaste motivet är vykorten från Brela och Kroatien. Stenen är täckt av tallar som stolt förhöjda genom att visa sin skönhet, men också styrkan, kraften och defiansen som växer från själva stenen.

Brela är en plats där den naturliga skönheten och aktiviteterna hos en man som bor i detta område är mycket väl matchade. Särskild försiktighet tas för att bevara naturen. Dagens framgång är spektakulär, och de stolta måste mest vara Brela, som tar hand om sin miljö varje dag.

Den här delen av Brela tillhör ett skyddat områdePunta Rata Beach är stenig. Omgivet av vackra tallar är havet alltid kristallklart. Stranden delas ut med Blå Flagg, som är en symbol för kvaliteten på innehållet och kvaliteten på havet. Det är igenkänt av en unik, naturligt skapad detalj - ett rep som stiger upp från havet.

Förutom de naturliga skönheterna finns ett bra erbjudande på underhållning på stranden, samt möjlighet till förfriskning och vila på en av de närliggande terrasserna.På stranden kan du hyra sportutrustning, och oftast finns det beachvolleyboll, tennis, minigolf, parasailing, bananritt och andra mindre gynnade sportevenemang. Under de stora heta förfriskningarna kan du hitta i ett stort antal kaféer och restauranger med extraordinärt erbjudande. För fred och ro under hela dagen under en stark sol är det bäst att hyra en solbad och njuta av det. Om du inte vill stanna under paraplyet, gå bara några steg till skuggan av närliggande tallskogar.

Platser i närheten: Mačíć Caffe Bar (50 m), Restaurang Punta Rata (100 m), Bluesun Hotel Maestral *** (200 m), Bluesun Hotel Marina (200 m)

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala