Stranden i First Lady Senj Kroatien

# Stranden i First Lady Senj Kroatien

Kvarner

Senj

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte

Den första drakstranden ligger några minuter från centrum av Senj i norr, belägen vid foten av Adriatiska motorvägen och synlig för alla förbipasserande. Den första kära är en tillgänglig liten grus vik med kristallklart hav och anses vara en av de vackraste stränderna i Senj. Stranden har en liten bar som erbjuder förfriskningar och mat under sommaren och du kan hyra båtbåtar, solstolar och parasoll. Bristen på denna strand är en brist på naturlig nyans under större delen av dagen, utom på morgonen ger en stor mur under vägen i bakgrunden tillräckligt med skugga för alla. Vid ingången till havet finns en liten sten och inte en del av den, och en gågata passerar in i de större fälten i djupare vatten. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala