Pine Beach - Pine Beach Pakoštane

# Pine Beach - Pine Beach Pakoštane

Sjeverna dalmacija

Pakoštane

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte

Pine Beach ligger nära Pine Beach Pakostane Resort och är en favoritplats för alla gäster på orten samt andra gäster samt värdar för deras skönhet och variation. Centrum av denna strand är en liten sandstrand som är helt naturlig och är en riktig attraktion. Runt sandstranden finns det främst ett stenigt område, delar och stenar, alla tillsammans i en tallskog som går hela vägen till havet och ger skugga för alla gäster. Stranden är rik på sportanläggningar, så du kan njuta av dykning, segelbåtar, vindsurfing, kajakpaddling, vattenpark, basket, strandvolleyboll eller skjutning från mål och pilar i ett inhägnad område. På sommaren finns också presentatörer och animatörer som har ett program för barn och vuxna. Du kan arbeta med aeroba aktiviteter i havet och bortom. Anläggningen Pine Beach har totalrenoverats och är en efterträdare till den tidigare Club Med resorten. Vad som speciellt kommer att göra för husdjursägare är att en del av stranden endast är avsedd för dem. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala