Sjekirica Beach - Brsečine

# Sjekirica Beach - Brsečine

Južna dalmacija

Brsečine

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Brsečine
15.03.2017. 09:52 dodajeIvan

Beach Seahorse Mamma av alla som passerar genom statsvägen D8 - känd som Adriatiska motorvägen. Ändå är det svårt att komma till denna strand utanför fastlandet. Det är populärt, men är mestadels besöket av havet, med hjälp av olika båtar och småbåtar. Nauticers tycker om att komma hit, och som de inte skulle, när en sådan vacker plats på havet väntar på dem. Denna strand är stenig och nästan en ö. Namnlösa: I kontakt med fastlandet, på grund av grundarna, är stranden faktiskt åtskild från stranden men du kan ändå nå den till fots utan att behöva svälja. Därför är det också speciellt, så en del av den kommer till den genom kustens täta låglands vegetation, för att njuta av de varma stenarna som upptas i det klara havet. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala