Žuljana Peljesac Beach

# Žuljana Peljesac Beach

Južna dalmacija

Žuljana (Pelješac)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Žuljana
15.03.2017. 15:32 dodajeIvan

Stranden i Žuljana är sten med sand i den. Det är rymligt och väldigt populärt. Strandgäster är oftast från de omgivande lägenheterna men kommer också från andra platser. Stranden är dynamisk, med massor av underhållning och underhållning. Det finns också en liten hamn nära stranden, som är dekorerad med båtar och båtar. Det är en fin strand för barn och de som svimmar mindre tungt. Havet är grunt och upp till några meter från stranden, bara för picigin om någon vill ha det. Runt stranden finns restauranger och kaféer. Erbjudandet av rätter och drycker är rik, varierad och naturligtvis högsta kvalitet. När du simmar och solar, njut och ta en lugn promenad i en byggnad. Vi är övertygade om att du kommer att gifta dig, oavsett vad du väljer.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala