Beach Polidor i Vrsar

# Beach Polidor i Vrsar

Istra

Vrsar

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Vrsar
22.03.2017. 15:09 dodajeIvan

Denna vackra strand ligger mellan Funtana och Vrsar. Om du tittar på bilderna kan du enkelt avgöra vad vi menar rätt. Polidor Beach är en av de vackraste på Adriatiska havet, och förvisso den vackraste stranden i denna del av vår kust. I närheten ligger stranden av Bijela Uvala Funtana. Det är väl inredda och mycket välutrustade. Vår strand liknar tropiska landskap, och stränderna ser du bara på TV. Om så långt du inte visste var du ska åka på semester, är det här inbjudningar. Vi behöver inte speciella hälsningar för att se skönheten i vår strand. De bilder vi har lagt i den här artikeln är den bästa insatsen för dig. Bortsett från stranden, solskydd och rent hav, tar DJen hand om din musik varje dag. Det finns också närliggande restauranger och strandbarer. Erbjudandet är fenomenalt och original. Var har du fortfarande ditt hörn - förankrat ponton i havsbotten? Hyr en och kom ut ur publiken. Besök oss nästa säsong. Rekommendation: Beach Polidor Vrsar.

När: Polidor Beach Bar, CAMPING VIT UVAL, CAMPING PUNTICA, Istra Sunny Camping 2 *


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi




Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala