Ön Murter - Podvrške Beach

# Ön Murter - Podvrške Beach

Sjeverna dalmacija

Betina (otok Murter)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Betina
24.01.2017. 09:56 dodajeIvan

En annan strand som öarna kan skryta är Podvrák-stranden. Även om det verkar som att lokalbefolkningen Murter gömmer denna juvel och håller den för sig själv, så är det verkligen inte sant. Alla gäster är välkomna, och öarna försöker visa dem sin naturliga skönhet i bästa ljuset. Stranden är särskilt framstående på grund av den vita sand som ger havet en azurblå och kristallklar färg. Havet som plågar stranden är inte djupt, vilket innebär att de svagare simmarna kommer att kunna njuta av det, liksom de föräldrar som kommer med sina små. Om du letar efter en plats för avkoppling och lugnande effekt, är ubåten en strand för dig. De lugnande färgerna som vi redan nämnde arbetar på alla, så att de också kommer att finna sin fred på den tunga steniga marken. I slutet för att komma igång - Stranden ligger på södra sidan av ön och du kan nå den genom att följa kustvägen som går genom billäger. I närheten finns Slanica Beach. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala