Pod Jasenovac Beach - Island Murter Kroatien

# Pod Jasenovac Beach - Island Murter Kroatien

Sjeverna dalmacija

Betina (otok Murter)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Betina
24.01.2017. 12:07 dodajeIvan

Under Jasenovac finns en annan vik på södra sidan av ön Murter. Om du är nära, gå och se skönheten i denna strand. Det är speciellt på grund av dess lättnad, eftersom stranden ligger precis före den branta sluttningen till havet, vilket bidrar till känslan av intimitet i denna lilla vik. Den oavslutade terrängen, om så kallad, ger dig känslan av intimitet och nödvändig vila i lugn och ro. Människor som gillar att gå upp tidigt, gå till stranden och vara först på havet kommer säkert att uppskatta denna naturliga vik. En snooping simmare kommer att ha möjlighet att ta lite av en peal, medan senare kommer gästerna vara nöjda med klipporna och tillräckligt med utrymme att sträcka och vila. Och den här stranden i närheten har ett mindre billäger och nödvändiga cateringfaciliteter. Du kommer inte att sakna det. Du kan alltid hitta ett företag på en närliggande campingplats, och när du är på stranden - uteserveringar är det bästa valet för drycker som driver törst. Medan du njuter av en närliggande cateringanläggning, kan du se nationalparken Kornati. Rekommendation: Strand Poderje Murter.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala