Veli Žal Beach, Dugi Otok bilder

# Veli Žal Beach, Dugi Otok bilder

Sjeverna dalmacija

Božava (Dugi otok)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Božava
27.01.2017. 14:21 dodajeIvan

Veli Žal är en annan strand på Long Island. Det är en stenstrand framför Mežanjs ö. Stranden ligger på den obebodda delen av Dugi Otok, och har utsikt över det öppna havet. Om du går till Veli Žal, följ bara den välmärkta asfaltvägen, och efter en kort promenad ligger du på stranden i 5 minuter. Stranden sträcker sig över en kilometer lång, vilket innebär att du får mer än tillräckligt med utrymme att välja mellan. Vi har redan skrivit att stranden är sten, men på vissa ställen är den stenig och marken är täckt av fin sand under vatten. Veli Žal stranden är idealisk för att njuta av lugn och ro. Även under högsäsong erbjuder Veli Žal den nödvändiga lugn och ro. Njut av att läsa en bok, eller bara koppla av på solstolarna med de vackra tankarna som passerar dig.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala