Telašćica Beach

# Telašćica Beach

Sjeverna dalmacija

Božava (Dugi otok)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Božava
31.01.2017. 13:05 dodajeIvan

I den djupa viken i södra delen av ön ligger Telašćica-bukten. Telascica ligger i namnet Park Nature. Allt detta område är omgivet av naturliga vikar och vackra stränder. Å ena sidan är Telascica täckt av de redan nämnda stränderna, medan i andra änden är klippor täckta av frodig vegetation. Bayen i denna park är verkligen en vacker sandstrand, som besöks av många seglare år efter år. Det är intressant att sjön är en del av denna park. Det är känt i världen för sin helande egenskaper, så det är mycket besökta. Telascica är det bästa valet för människor i äventyrlig ande, naturälskare, liksom för dem som vill tillbringa sin semester i lugn och ro. Här kan du fly från vardagliga folkmassor och lat sätt att leva. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala