Stränder Dubrava och Delfinka Island Pag bilder

# Stränder Dubrava och Delfinka Island Pag bilder

Sjeverna dalmacija

Bošana (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Bošana
31.01.2017. 08:17 dodajeIvan

Mellan klipporna ligger denna vackra strand på Pag i en liten vik. Intill Dubrava Beach ligger Delfinka Beach. Dubrava strand är en naturlig atmosfär, gränsad av stenar på tre sidor, och havet och utsikten mot kroatiska kusten. Rent hav är en plats för denna plats, och grönska fyller denna skönhet. Även om stranden är berikad med grönska och vegetation, har du inte rätt nyans här. Om du besöker stranden, ta ett parasoll med dig och var väl skyddad från solens strålar. Dubrava är en stenstrand i mitten, medan på havets sidor finns klippor lämpliga för hoppare eller människor som gillar att sola utan nyfikna vyer runt. Den är lämplig för familjer med små barn, liksom för par som vill njuta av lugn och ro. Nära stranden har du inga cateringfaciliteter eller några av de medföljande objekten, så du kan ta allt du behöver med dem. Detta är en plats att njuta av och koppla av.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala