Beach Martulina Peroj

# Beach Martulina Peroj

Istra

Rovinj

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Rovinj
28.03.2017. 14:17 dodajeIvan

Småstad Barban i Istrien har en mycket stor och mycket fin strand. Dess strand är gjord av grovt grus, platt och rymliga. En mild tillgång till havet för att njuta av alla, och de omgivande restauranger erbjuder verkligen något för alla. Förutom att du kan sitta och kyla ner med en drink, under säsongen, på kvällen på vår strand är ofta levande musik. Här njuta av unga och de lite äldre. Strandpromenaden som sträcker strand utmärkt kommer att gå längs trevlig konversation. Titta mot havet slappnar, och detta är en speciell del av semester för många av våra gäster. Vi hoppas att du kommer och uppleva magin i vår strand. Beach Martulina är ny för säsongen 2016 och berikad med nytt innehåll som kommer att glädja alla gäster.  

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala