Beach Verudela park resort Pula

# Beach Verudela park resort Pula

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Pula
30.03.2017. 11:33 dodajeIvan

På södra sidan av halvön Golden Rocks, med utsikt över Fratarski ön, det är en riktigt vacker strand Verudela. På bilderna kan du se och uppleva skönheten i stranden, men vi kommer säkert att skriva några ord om det. Stranden ligger i Pula är välbesökt och vackert inredda. Dessutom är stranden Verudela välutrustade, så vi kommer bara att nämna duschar och omklädningsrum. Det finns också kompletterande restauranger och konkreta platåer för enkel simning och hoppa i vattnet. Restaurang med utsikt över stranden erbjuder god mat och dryck, och utsikten från terrassen. En vy i fjärran, kan du njuta av det blå havet och se silhuetten av ovannämnda munkarna på ön. På stranden kan du hyra trampbåtar, men det finns andra förutsättningar för kul i havet. Här kommer alla att njuta av, från de yngsta till de gamla gifta par. Välkommen till oss alla, och den tid du želimo.Plaža Verudela Park resortNa stranden ligger en turistort Park Plaza Verudela som erbjuder vacker och väl utrustade lägenheter på södra kusten av Istrien.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala