Beach Centinera Banjole Pula

# Beach Centinera Banjole Pula

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Pula
30.03.2017. 15:31 dodajeIvan

Bay Cintinera bäras av samma namngivna stranden. Vissa kallar Centinera, men det handlar om samma strand, den i Pula, som har utsikt över den lilla ön Frašker. Stranden är bred, grus och mycket vacker. Populär, och alltmer besökte år efter år. Detta har bidragit till ett rikt utbud av restauranger i närheten, och ett stort antal boende för turister. Stranden i sig är grus, med stora betong brygga i mitten, lite bakom är höga grenar av pinjeträd. Det finns gott om skugga, men om du inte har hittat en favoritplats i skuggan, föreslår vi att du sluta med ett café eller restaurang. Offer mat och dryck var utmärkt och utsikten från terrassen kommer att ta en paus och de najumornije. Havet är grunt vatten nöjespark - ett bra ställe för barn och unga goste.Centinera HotelNa stranden heter hotellet. Hotel Centinera ligger 6 kilometer söder om Pula har 151 rum och en inomhuspool . Mer information kan hittas på centinera.com

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala