Fields Beach Premantura

# Fields Beach Premantura

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Premantura
31.03.2017. 11:14 dodajeIvan

De större stenar mellan steniga ytor är ett bra ställe att tillbringa tid i lugn och ro. Mer utspridda längs stranden Åkermarken är ren och behagligt varmt. Inträde i havet är lätt, och placera på den mellersta delen av stranden. De lite kvickare kan hitta sin plats på den närliggande klippor. Även fjärrkontrollen är stranden Åkermark välbesökt, och det kom alla åldrar. Bakom stranden domineras av en levande gröna barr, medan havet fortsätter kristall grön färg som tar på en blå nyans beroende på djupet av havet. Stranden är vacker och det är därför många föredrar. Nära stranden du inte har lyxen i form av restauranger, varför vi rekommenderar att du till stranden du får beredd på förhand. Om du anländer på en dagstur, ta med dig alla leveranser. Njut helt utom räckhåll i det dagliga livet.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala