Beach Mala Kolumbarica Premantura

# Beach Mala Kolumbarica Premantura

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Premantura
31.03.2017. 12:31 dodajeIvan

Little Bay Kolumbarica en klippig kust, med en liten sten område som namne stranden. Havet är ren, men också djupt - inte för att hoppa från höga klippor. Samt några kommit till simning och sola på krypande steniga ytor, kom hit och människor som behöver äventyr. Hoppa från sten blev populär i världen, dock, och här de samlar modiga och skickliga dykare. Kusten och havet är perfekt för sport, men om du inte vågar hoppa ensam, är det värt att komma och se hur andra gör. På stranden du inte har lyxen i form av cateringtjänster , vilket är varför det är bra att förbereda innan man kommer till stranden. Men när sol och bad, men du får en önskan för en uppfriskande drink, föreslår vi att du besöker bar som ligger i närheten. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala