Camp Kamenjak Premantura Beach

# Camp Kamenjak Premantura Beach

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Premantura
31.03.2017. 14:24 dodajeIvan

Denna strand är helt beskrivs av dess namn - Kamenjak är mycket stranden i sten, speciellt stenmurar . Stranden kan nås med bil, lämnar du backen till stranden och fortsätta till fots. När du kommer ner till havet väntar dig en stor stenytor , och naturligtvis inte röra dem. Även om det skulle namnges stranden kunde dra slutsatsen att det inte bara är prisvärd, det är perfekt för sol och bad. De steniga ytorna är platt och perfekt ansikte för en dag sola. I inte in i området där den steniga plattorna svagt sluttande nedsänkt i havet. Denna strand är omgiven av naturen och allt som är i điru. Om du kommer välutrustade och ta med dig saker som du kan behöva. För hela dagen njuter av solen är det viktigt att skydda dig med solkräm och bör ta tillräckligt med vatten och andra förnödenheter. Om du är äventyrlig, och är inte ute efter lyx i form av barer och restauranger, är denna strand perfekt för dig.

  

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala