Lučica Beach Zaostroga Kroatien

# Lučica Beach Zaostroga Kroatien

Srednja dalmacija

Zaostrog

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Zaostrog
03.03.2017. 07:57 dodajeIvan

Bara några kilometer utanför byn Zaostrog, nedanför Adriatiska motorvägen, finns stranden Lučica. Det är en stenstrand, gränsad av naturliga stenar, där stora träd av tallar växer. Det finns ingen nyans på solskenet. Hamnen är en isolerad strand, utan catering faciliteter i närheten. Människor kommer över dagen för att tillbringa tid i lugn och ro. Det är inte så att det inte finns några gäster på stranden, men det finns verkligen ingen folkmassa som vi lärde oss att se på de lokala stränderna i centrala Dalmatien. Vi bjuder alla att komma och njuta av vår lilla strand. På grund av bristen på bilder du kan posta senare beslutade vi att visa den här videon med stranden, havet och stranden gäster. Njut till sommaren, så kom och se oss.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala