Mirela Zaostrog Kroatien stranden

# Mirela Zaostrog Kroatien stranden

Srednja dalmacija

Zaostrog

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Zaostrog
03.03.2017. 08:07 dodajeIvan

Vid ingången till Zaostrog, på norra sidan, finns en strand Mirela. Stranden är gjord av grus, med en konkret väg och en lokal väg bakifrån. På några ställen sänks stora betongelement i havet för att binda båtarna. De är lämpliga för skickliga simmare eller de som vill hoppa in i havet. Stranden är ganska populär liksom Zaostrog. På några ställen bakom stranden kan vi se tallgrenar men är inte tillräckligt stora för att göra den nödvändiga nyansen. Denna strand är mestadels inredd med färgglada solskyddskläder och baddräkter. Eftersom stranden ligger i själva byn är det logiskt att dra slutsatsen att gästerna har ett rikt utbud och mat och dryck. Det finns också bås, som sätts upp på sommaren, bara för gästerna på denna plats. Om du har bokat i ett av de privata boenden kommer du inte att gå tillräckligt långt för att simma. Denna strand har allt som behövs för dig.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala