Stranden i Zaraće på ön Hvar

# Stranden i Zaraće på ön Hvar

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Hvar
06.03.2017. 11:31 dodajeIvan

Stranden i denna lilla plats är mer som en tropisk oas, isolerad från resten av världen med de oemotståndliga färgerna i det blå havet. Zaraće Beach är isolerad, ligger utanför själva bosättningen, men i omedelbar närhet har ett komplett turist erbjudande. Vi tänker på privata boende, och naturligtvis restauranger som erbjuder mat och dryck. Dessutom erbjuder lokala restauranger de bästa fiskspecialiteterna, men du kan också beställa några andra måltider - som du vill. Du kan nå stranden med lokala medel, parkera en bil cirka 50 meter från stranden och fortsätt till fots. De är lyckligare med båten, vågar in i denna vackra vik och njut av deras privata boende. Om du besöker ön Hvar, och du letar efter en förtrollande naturmiljö, var noga med att överväga att komma till stranden. Vi väntar på dig och kommer att få ut mesta möjliga av din vistelse i ett minnesvärt minne.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala