Smokvina Beach - Island of Hvar

# Smokvina Beach - Island of Hvar

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Hvar
06.03.2017. 14:24 dodajeIvan

För den här stranden skulle du tro att det var privat och stängt för allmänheten eftersom det ligger framför ett hus, Lara lägenhet. Naturligtvis är det inte så mycket stranden är tillgänglig för alla. På grund av avståndet till andra bosättningar, och omedelbar närhet av lägenheterna till stranden, badas bara gäster på de nämnda faciliteterna i. Ibland kommer andra gäster, men det här är verkligen sällsynt. Hur som helst, om du befinner dig på Smokvina-stranden, kommer du att hälsas av en avundsvärd atmosfär, grusmark och vackert och klart hav. Stranden omges av täta tallar som ger en utmärkt kontrast till det blå havet. Bara några av de klara nyanserna av de omgivande klipporna förekommer, men dominerar den naturliga gröna färgen. Stranden på ena sidan har ingen naturlig nyans så det är bra att ha en solskydd med dig. Om du inte har det, föreslår vi att du går till slutet som ligger under trädens omgivande träd.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi




Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala