Silver Bay Mali Lošinj

# Silver Bay Mali Lošinj

Kvarner

Mali Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Mali Lošinj
12.04.2017. 10:17 dodajeIvan

I Čikat nära Mali Lošinj finns en vacker strand som heter Srebrna uvala. Stranden är utsökt, vacker och välutrustad. Förutom duschar, omklädningsrum och strand finns det cateringfaciliteter och boendefaciliteter. Det finns naturligtvis en lång strandpromenad som är upplyst på kvällen. Utsikten från stranden är utmärkt. I närheten finns en vacker bukt Veli Žal. Havblå bara i avstånd från silaketten på ön Susak. Havet är extremt rent, lugnt och bekvämt varmt. I havsbotten finns en vattenpark, ett bra ställe för barn och ungdomar att ha kul medan föräldrarna kopplar av på stranden eller på terrassen på lokala kaféer. Om du är nära, bjuder vi dig till att komma till vår strand. Vi är övertygade om att du kommer att njuta av och uppleva den ultimata semestern.

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala