Strand Porta Šešula, Mali Losinj

# Strand Porta Šešula, Mali Losinj

Kvarner

Mali Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Mali Lošinj
12.04.2017. 13:31 dodajeIvan

De kallade Porta Šešula. Det är en naturlig strand med vacker natur. Den är isolerad och besöks ofta, mest från havet men vissa gäster kommer från fastlandet. Yachtsmen gillar att göra detta, särskilt på grund av det klara havet och stranden har en stenig och otillgänglig strand. Stranden är verkligen vacker, men mestadels otillgänglig. Den är gjord av grova bergarter, som är stolta över skönheten men också påminner om att naturen måste respekteras. Havet är tyst, vackra färger och trivsamt varmt. Det är en riktig kombination för att förankra båten framför stranden och njuta av sommarsolen. Det finns inga stora folkmassor på kusten, så sjömännen kommer att njuta av nästan fullständig fred. Ett par objekt bredvid stranden kommer att få sina gäster och det är det. Bara ett par personer på stranden, och något på båtarna kan njuta av sin lilla bit av Adriatiska havet. Inte långt från denna strand ligger bukten Vela Draga.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala