Zlatni Rat Beach, Bol på Brac bild

# Zlatni Rat Beach, Bol på Brac bild

Srednja dalmacija

Bol (otok Brač)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
forum
Bol
10.03.2017. 10:47 dodajeIvan

Den här stranden är säkerligen den mest kända över hela ön, och en av de mest kända i Kroatien. Zlatni Rat är speciell men efter hennes figur, speciellt när man ser från luften. Är ett varumärke för kroatisk turism och större detalj många broschyrer och gratulationskort. En populär kurs, och mycket väl utrustade. Beach har allt du behöver. Det finns omklädningsrum, duschar och scouter att varna räddningsarbetare som bryr sig för säkerheten för simmare. I det grunda vattnet i vattenparken - ett bra ställe för barnen att leka, och på stranden finns barer och klubbar med topp urval av underhållning och förfriskningar. Yngre gäster leder till vår strand, eller antalet vuxna och par med barn är inte försumbar. Så att säga, alla är välkomna till vår strand. Dess karaktär, Golden Horn, bra kommer att rymma alla gäster. Den är gjord av små stenar, rymligt och soligt hela ytan. Endast i slutet av stranden, där det fortsätter fastlandet, kan du hitta lite skugga. Förutom naturlig skugga, i denna del finns nämner restauranger vars terrasser i skuggan. Med vilken sida du tittar på, kommer Golden Horn förtrolla med sin skönhet. Njut av några bilder som vi fäster samt video som spelats in på den här stranden.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala