Paklina nudist FKK stranden Bol, Brač Kroatien

# Paklina nudist FKK stranden Bol, Brač Kroatien

Srednja dalmacija

Bol (otok Brač)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Bol
16.07.2017. 12:46 dodajeRezerviraj.hr

På södra sidan av ön, nära av många den vackraste kroatiska stranden Zlatni rat i Bol är ett av de mest kända nudist FKK stranden, Paklina. Stranden ligger i den västra delen av den berömda Golden Horn. Huvuddelen av stranden är stenig och lång ca 200 meter, om du letar efter mer avskildhet, fortsätta till fots i väster där du kan hitta vackra sandstränder och klippiga vikar. Eftersom en hel del vind, är Bol känd för vindsurfing, men om du älskar att surfa, är detta den perfekta platsen för dig. De flesta är belägna i skogen ovanför Zlatni Rat stranden cirka 10 minuters promenad från stranden Paklina. I bakgrunden finns en tallskog som ger skugga för alla. Paklina är verkligen en av de vackraste nudist stränder i denna del av Dalmatien.

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala