FKK Nudiststrand Biograd - Crvena Luka

# FKK Nudiststrand Biograd - Crvena Luka

Sjeverna dalmacija

Biograd na moru

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte

Stranden ligger ca 300m norr om Red Harbour eller 1km söder om stranden Kumenat i Biograd. Hela området mellan Kumenata och Red Luke är ett område där badkläder är blandade med och utan kläder eftersom stranden inte har en officiell FKK-etikett men i åratal är det populärt bland naturister.

Red Harbour Resort är en stängd utväg. Badning inom orten debiteras 25kn. Kusten är mestadels sten och stenig med lite grunt vatten. Vanligtvis finns det inte många människor och du kan alltid hitta en fin plats om du gillar det. Vatten på de flesta ställen är grovt, trots grundvatten, som några av de skarpa stenarna och stenarna i vattnet. Så ta med några bra plastsandaler med dig. Crvena Luka stranden (bilder).

Men om du fortsätter att gå söderut kommer du till den vackraste sandstranden och småstenen. Bayen är inte stor, kanske bred omkring 150 m. Stranden är sten och sandig, men den grunda viken är helt sandig. Vattnet är exceptionellt vackert, varmt och rent, lämpat för simning, dykning eller lek i grunt sandy vik. Båten besöks också av många båtar och båtar. De är förankrade i bukten, och ägarna brukar vara nakna på sina skepp.

På båda sidor av bukten är kusten stenig med skuggiga träd. Det finns inget innehåll på stranden så att du tar med allt du behöver.

Detta är en av de vackraste valfria stränderna i Biograd och dess omgivningar. I närheten finns Lumbrak beach.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi




Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala