Banje Beach - den bästa stranden i Dubrovnik

# Banje Beach - den bästa stranden i Dubrovnik

Južna dalmacija

Dubrovnik

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte
article
Läge
Dubrovnik
30.08.2017. 15:36 dodajeIvan

Banje Beach är den mest kända och populära stranden i Dubrovnik. Det är den främsta staden stranden och ligger på Ploče, på östra sidan av stadsmurarna.
Stranden blev stadens landmärke, varför vi har specifikt beskrivit det och lagt det in i denna kategori. Det är verkligen en av sevärdheterna i Dubrovnik.Det är en stenstrand uppdelad i två delar - som Dubrovnikers gillar att skämta - stranden har "en del för de rika och en del för de fattiga". Namnlösa: En del av stranden är fri och det finns inga solstolar och solskydd, medan tillgång till andra delen av stranden endast tillåts med uthyrning av solstolar.

Innehåll på strandenOvanför stranden finns en cocktailbar där du har en utmärkt cocktail och andra uppfriskande alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

Eftersom stranden ligger mycket nära Gamla stan, mellan Excelsior och Lazaret i Dubrovnik, har du en vacker utsikt i alla riktningar. Direkt från stranden kan du titta på de gamla stadsmuren, kanske titta på hotell eller vila medan du tittar på det öppna havet som bara avbryter den lilla ön framför.Banje Beach är grus och rik på varierade bekvämligheter. På stranden och vid stranden finns cateringfaciliteter. I synnerhet vill vi skilja restauranger som erbjuder bland annat rätter och äkta Dubrovnik-specialiteter, och det finns ett café där du vila och skugga från det starka solskenet med vita bänkar eller separerade separa. På stranden finns duschar, omklädningsrum, solstolar och paraplyer som hyrs. Förutom solen och havet på denna Dubrovnik-strand är det möjligt att njuta av vattensporter som vattenskoter, paragliding, vattenrör, bananer och liknande attraktioner.

Nattliv nära strandenGenom att lämna solen är stranden fylld av gäster som letar efter nattunderhållning. Nära stranden har du gott om plats för en natt ute och njuter av bra musik. Banje stranden blir den mest önskvärda platsen för en utekväll. Unga människor njuter av ett bra företag, musik och en uppfriskande drink.

Objekt i närheten: Taverna Taverna Rustica restaurang (100 m), Banje Beach Restaurang och nattklubb (50 m), Lazareti (50 m), Komarda restaurang (50 m)

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala