Beach Šimuni Pag Kroatien

# Beach Šimuni Pag Kroatien

Sjeverna dalmacija

Šimuni (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte

Šimuni är en liten plats i sydvästra delen av ön, med en av de vackraste och största Adriatiska stränderna, även 4 km lång stenstrand. Klart hav, lite svårt inträde i havet på grund av större och skarpare stenar men stranden är vacker, skogen i bakgrunden ger en nyans till alla. På grund av sin stora yta har denna strand aldrig varit överfulla, även i hjärtat av säsongen kan du välja var du ska ställa in dina handdukar. På stranden finns Cafés Beach Bar Leut och Kokopelli Beach Bar och bar-restaurangen Dva Vlaja där du kan njuta av några dalmatiska specialiteter. En mycket lämplig plats för barn och familjer. Det är inte svårt att nå stranden och utanför tallarna är det inte svårt att hitta en parkeringsplats. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala