Stränder i Šimuni Pag Kroatien

# Stränder i Šimuni Pag Kroatien

Sjeverna dalmacija

Šimuni (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Kommentar eller Upgrade this article, skriva en ny. Registrering krävs inte

Den största förmögenhet i Šimuni lägret är dess sandstränder som sträcker sig över hela sin längd. I lägret hittar du sex dekorerade stenar och sandstränder, varav det finns till och med två hundstränder. - Den mest orörda stranden i lägret är stranden Två morarnara, Perfekt för familjer med barn och alla som reser med husdjur på semester, en speciell inhägnad sektion .- På Diamond Beach kan du njuta av helande behandlingar som thailändsk massage och haloterapi. - Pearl Beach är en romantisk strand känd för de många diskurserna som har uppstått på sin ö av kärlek. - Du kan prova segling, surfing, dykning och många andra aktiviteter på Whitefish Beach. - Golden Beach är den enda sandstranden på campingen och centrum för alla evenemang i Camping Village Simuni. - Briljant strand En lugn strand med en strandbar är en idealisk plats att koppla av och njuta av Adriaternas skönheter.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala